Hanımlar selam. Şu an bu konuyu guzel bir plajda guneşlenirken acıyorum. Sadece buraya yazıp rahatlamak istedim aslında cok da bi nedeni yok. Bir bucuk aydır biriyle goruşuyordum flort anlamında. Ortada bir ilişki falan yoktu ama tanışma amacımız oydu. Arkadaş olalım diye tanışmadık yani. Ben uzun zamandır yalnız, belli bir işi gucu kariyeri olan 28 yaşında bir kadınım. Uzun suredir yalnız olma nedenim kendimi ilişki işlerine kapamış olmamdı. Ve gayet de mutluydum ne yalan soyleyeyim. Sadece kalbimin ısındığı insanları tanımaya değer goren biriyim bu yuzden kimseyle sırf yalnız kalmamak icin oylesine konuşmam. Sırf bu nedenden gereğinden fazla anlam yukler ve değer veririm. Bu da oyle oldu. Toplamda uc kez buluştuk hatta konu bile acmıştım ilk buluşmaya gitmek bile zor gelmişti yalnız olmaya alıştığım icin

neyse ilk, ikinci ucuncu derken benim kanım bayağı ısındı ona. Aslında o da hep o yonde tutum sergiliyordu ama ilgisiz davranışları inanılmaz bir celişki yaratıyor Du bende. Daha tanıma aşamasında bu kadar yalnız hissettiysem kendimi sonrasını duşunmeye korkar oldum. Surekli işi gucu bahane etmesi, zamansızlıktan dem vurması derken once evler yakın olmasına rağmen yuz yuze goruşmeler zorlaştı. Sonra baktım hep mesaj atan yazan, hatır soran taraf benim. Uyandım yani en sonunda. Kendime geldim. Kızım bu ne ya dedim. Artık sohbet sırasında hatırım bile sorulmuyordu. Bu aşırı değersizlik duygusundan kurtulmak icin en sonunda tekmeyi vurdum bugun. Tatilde olmama rağmen keyif alamıyorum. Uzuntum onu hayatımdan cıkarmak değil. Ben aşka ve sevgiye olan inancımı kaybediyorum. Aşk odakli biri olmasam da sonsuza kadar beni kimse sevmeyecek ve ben de kimseye aşık olmayacağım, karşılıklı bişeyler yaşanmayacak gibi hissediyorum. Duygusal modumdayım bugun. Ben hic taktik yapmadım muhtemelen o yuzden kaybettim

bir onceki ilişkisi uzun surmuş ve ilişkide resmen benliğini kaybetmiş resmen pacavra olmuştu ve ilişki biteli daha bir sene olmamıştı. Aldatılmış vs eski sevgilisi evlenmiş. Zaten son buluşmada bana anlattığı şeyler benim umudumu iyice koreltmişti. Sanki hep gecmişe takılı bir yanı var gibiydi. Kimsenin yara bandı olmaya gelmedim ben bu dunyaya. Bir mesajla aramızdaki tum kopruleri yıktım. Henuz sosyal medyadan silmedim. Yazdığım mesaja cevap bile gelmedi. Kardeşini aquaparka goturmuş eğleniyor şu an

sinir bozucu storyler paylaşıyor falan. Kızlar benden size tavsiye hicbirimiz sevgi kırıntısı hak etmiyoruz. Belki de sorun bendedir yani ben adı ustunde flort donemi belki de ben fazla beklenti icine girdim. Ama bu donemde insan merak edip bir mesaj atmıyorsa zaten uzatmaya gerek yok. Ama icim buruk. Bu buruk his nasıl gecer ne tavsiye edersiniz?