Merhaba iyi akşamlar, bir onceki konumda bitti boşanmak istedigimi soyledim diyerek konu acmıştım. Cocuktan girdi alttan cıktı bir sure daha bana ve bize en azından cocuğumuz icin aynı evdeyken fırsat ver diye ikna etti ama nasıl yorgunum arkadaşlarım ,beyin yorgunluğu , sevgi aclığı, ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilememek . Adım atmadan bir şans daha denemeye değer mi acaba diye duşundum . Daha hic bir adım atılmamış evden gitmemişken.

Neyse apar topar bir tatile cıktık ikimiz cocuğu anneme bıraktık ve donuşte annemde bir kac gun gecirmek istediğimi soyledim uzun zamandır gormediğim icin.
Ama tatildeyken telefonunu WhatsApp web'ten takibe aldım. Guvenmiyorum hic farketmedi de. Ben yokken kimlerle ne konuşuyor merak ettim .

Sabah bana yemek resmi attı sen seversin vs diye . Normalde hic mesajlasmayiz ihtiyac dışı.
O sırada actım WhatsApp ı.
Bu arada arkadaşı bir kızla ilişkide bulunacağını bunun icin de , bizimkinin depoyu kullanacağını belirtiyor . Benimki saat soruyor. Ve hallederiz diyor.

Aynı Anda yabancı bir numaradan mesaj geldi . Napiyosun arkadaşım doğum gunun kutlu olsun unuttuğumu mu sandın hediyen hazır profil fotoğrafı tanımadığım bir kadına ait .
Benimki de hatırlayacağına ihtimal vermemiştim yazıyor .
Bizimkiler buluşuyormus seni gormek isterim engel bir durumun yoksa yazıyor kadın .
Eşim de , olmaz vs diyor ama ısrar etti kadın ve kabul etti eşim . O arkadaşının eşime verdigi depo buluşması saatinde sozlestiler .
Sonra eşim arkadaşına yazdı depoda buluşacak olan .
Erkek muhabbeti gecti aralarinda bu iki kadının fiziki ozellikleriyle yorumlarda bulundular .
Gozlerim karardı okurken ama bu saat oldu hic bir şey yazmadım.
Şimdi pazartesi doneceğim biliyor benimki .
Ben ne yapmalıyım yani delil toplamaliyim ama nasıl elime yuzume bulaştırma dan neler yapabilirim . Ki bu hediye diye belirttiği şeyin hic masum olduğunu duşunmuyorum . Delil toplamam gerektiğini duşunuyorum . Oylece kapattım WhatsApp webi , eş kisisside anında konuşmaları sildi bana ilgisi dev ediyor ama ben hic birşey belli etmedim şimdiye kadar farklı bir dinginlik geldi.

Guncelleme : eşim arkadaşına kızı başından atmak istediği icin tamam dediğini sonrada kıza işinin cıktığını soylediğini soylemiş. Daha sonra yanıma geldi ve eve geldik .
Arkadaşımın eşine arttırdım kızı kargodan arıyormuş gibi ismini oğrendim fakat benim icin yeterli değil . Şuan icin birşey belli etmeyeceğim takipte kalacağım . Gelişme olursa yazarım . Emek veren herkese teşekkur ederim