Merhabalar sevgilimle benim ailelerimiz tanıştı evlilik nişan hayalleri vs hepsi hemen hemen hazır

fark ettiğim şu haftada 1-2 kez mutlaka kızları takip ediyor

Guzel desem değiller , model manken vs değil gayet sıradan profile sahip kızlar .

Bunu daha onceden soyledim uzun sure dikkat etti şimdi yine uc beş kez yaptığını fark ettim ve soyledim tekrar

-hayatım bak senden sadece bir isteğim oldu o da tanımadığın arkadaşın olmayan kızları takip etmemen , ben mesela neden takip ediyorsun anlamıyorum cunku ben bu konuda dikkatliyim biz Turkiyenin bir ucundayız diğer ucunda oturan bir kız sana istek atıyorsa , bana da aynı şekilde erkeler atıyor fakat kabul etmiyorum veya sen atıyorsan ben de atmasını bilirim Ama atmıyorum

İkimizin de kız - erkek arkadaşları olabilir bu normal, ama tanımadıklarımızı eklemeyelim ne gerek var dedim
Bunları soylerken gayet sinirliydim fakat sakin davranmaya calışıyordum

O da bana aynen şunu soyledi
-kızmakta haklısın ben ozellikle merak ederek ciddi bi şekilde isteyerek takip etmiyorum
değişik bir anlam arama . Ama tamam bundan sonra daha dikkat edeceğim .
Soz veriyorum canıma bu gece de uyumadan duzgun bir temizlik yapacağım gereksiz herkesi takipten cıkaracağım merak etme
bu talepte bulunmak da gayet hakkındır dedi

Gece onu soyledikten sonra baktım sadece 7 kişiyi silmiş
sadece 7
Gereksiz bir suru kız var hala

Bu konuyu tekrar gundeme getirmek sizce ne kadar mantıklı

Seviyemizi bozmak istemiyorum ve evlenince hallederim diyorum bir yandan

Bir yandan da hemen değilse de bir kac gune kadar “hayatım bak sildim bir suru kişiyi sen istedin diye derse

‘zahmet etmişsin 7 kişiyi silmekle ’ derim diyorum

Başka hic bir sorunumuz yok cok eğlenceli guzel bir ilişkimiz var

Sizce bu olayı neye yormalıyım ne yapmalıyım ?

Bu mevzu sizin icin de can sıkıcı boyutta mı yoksa
benim yaptığım abartı mı
yanlış mı ?