Herkese gunaydın
Cok sinirliyim ve birileriyle dertleşmeye ihtiyacım var.Haftanın 6 gunu bende eşimde calısıyoruz bir pazar tatilimiz var ve oğlumuzla butun gun birlikte olabildiğimiz tek gun.Her pazar yorgunum demem kalkarım Allah ne verdiyse hazırlarım ceşit ceşit ozene bezene kahvaltı sofrası kurarım zaten salgın var hicbiryere gidemiyoruz ki ben riskli bir işte calışıyorum gunluk bunalımımızı azaltmaya calışalım istiyorum.Bu sabahta boyle yapıyordum oğlumun dunden beri biraz ateşi var huysuzlanıyor eşim cocuk istiyor diye once buzdolabını actı dikti cocuğu onune cocuğun dikkatini ceken ama onun yiyemeyeceği bir yiyecek vardı cocuk istedi diye aldı doktu cope.hicbirsey demedim ocakta pankek yapıyorum cocuk istedi verdim bi tane tekrar istedi diye sıcak sıcak veriyor cocuğa (oğlum 2 yaşında)bende kızdım aldım tabağı elinden benim tutamadığımı sen neden cocuğa veriyorsun ağzını yakar diye paşa bana tepki veriyor neymiş ne uğraşıyormuşum koy zeytin peynir diye ki onu da koysam kırk laf eder bende coştum her pazar hazırlık yapıyorum tek gunumuz diye insan bi kez eline sağlık der ya ne nankorsun dedim ve konuşmuyorum butun keyfim kactı