DERDİM SIRTIMIZA YUKLENMİŞ EV İŞİ
Bıktım arkadaş! Koca iki mutfakta iş yapsa yardım ettim diye madalya bekleyen tavırlarla mutlu mutlu dolaşır ...Bana iki uc yardım yetmiyor devamı yok cunku!
Kadın gene pişirsin hem de ceşit ceşit...sofra kursun toplasın ev temizliği, utu ... Neden bizim uzerimize tapulu bu işler Bilseydim boyle olacak valla evlenmezdim Bu ne ya! Bitmeyen hizmetcilik! Yapmasam evi kir goturur ve zerre kadar da rahatsız olmaz bu durumdan o oyle yaşar
Kadının 1 işi olmalı!!! o da cocuk doğurmak! Hatta bakımına bile yardımcı tutmak gerek. Cocuk doğurmakla canımızı tehlikeye atan biziz. Hak ediyoruz bence bu ayrıcalığı
Cocuk artı ev işi artı dışarıdaki calışma hayatı ! Oldu olelimm bizz!
Valla boşanmak icin başka sebep aramaya gerek yok Uzerimize zimmetlenmiş bu ev işi boşanma icin yeterli sebepCunku omur boyu

Yapmıyor adam ! Hayatı paylaşmak yukumu hafifletmek yok devamlı değil malesef Ben bittim bu işlerden tukendim
Ne makine tutar ne temizlikle işi olur, oyle yan gelip yatar ben bel ağrısından oluyorum bana dr a git diyor Ha dr a da gittim malesef caresi yok bu derdimin Fibromiyalji ağrıları cekiyorum bir teşhisi yok ya bu hastalığın caresi de yok hasta bile sayılmıyorum ama ağrıdan artık hayata kustum Anlamıyor halimden

Allahım !! Galiba beni bir tek Fibromiyalji hastaları anlar

Yardımcı da tuttum cok zamanlar devamlı, ama şimdi calışamıyorum dolayısıyla param da yok ve hastalık var kimseyi eve sokamıyorum bu durumda Kocam kesinlikle vermez yardımcı parası İşlerden bunaldım inanın boşansam da kurtulsam diyorum
Haksızlık bu ! NASIL COZULUR Kİ BU!
Anlayış yok bizim evde napılır bu adama? Ciddi ciddi boşanmayı duşunuyorum Cekilmez ki bu.