Duzgun gittiğini duşunduğum bir ilişkim vardı. Sonra erkek arkadaşım bi fake adresin kendisine yazdığını soyledi. Bigun benim hakkımda fake adrese ‘ oylesine biri hayatımda biri olsun diye goruşuyorum ’ yazınca kan beynime sıcradı. Yalvar yakar ikna etti ‘ben sana değer veriyorum, ortaya cıkarmak icin yazdım ’ diye ama kalbim kırıldı.
Sonra başka bir fake adres bana yazdı (kız) ben de hazır bu boyle yapmışken uzuntuyle isim vermeden ona olan nefretimi vs yazdım. (Şoyle salak sadece acıyorum vs) Meğer bu kişi yine sevgilime yazan kişinin actığı fake adresmiş.
Seni başka biriyle tanıştıralım biri var seni cok beğendi vs bırak bu herifi dedi ben de olabilir dedim.Sonra bana bi adam yazdı ama ben cevap vermedim ( meğer o adam da benim sevgilimmiş beraber arkamdan iş cevirmeye calışmışlar ).
Sonra erkek arkadaş kişisi ‘ sen nasıl başkaları ile tanışmayı kabul edersin?, beni aldattın vs ’ dedi. Ben de ‘sen benim hakkımda oylesine goruştuğum biri demişsin, benim icin bu ilişki bitti ’ dedim.
sonra adam yalvarmaya başladı barışalım vs diye ‘kesin bitti ’ dedim bu sefer o fake adres adam hakkında asılsız iftiralar attı. Bende savcılığa vereceğim vs diyince konu kapandı.
Şimdi adam hala benimle devam etmek istiyor ama benim kalbim kırıldı bu durumda sizce rezil olmuş mu oldum,?