selamlar eski sevgilimle bi konu hakkında telefonda konuşuyorduk laf arasında acıktım demiştim kapatırken de ısrarla yarım saat bekle sonra yemek ye diye diretti geciştirmek icin tamam dedim sacmaladığını duşundum.
Kendime bişeyler hazırlarken kardeşim ‘tatlı sipariş ettin mi ’ dedi hayır dedim meğer kapıya kurye gelmiş.
Evdekiler biz sipariş etmedik deyince yanda yengemler oturuyo onların kapısını caldı
X adında biri sipariş etmiş dedi ve cocuğun adını verdi.
Biz değiliz diyerek kuryeyi yolladık.
Peşinden de yemek geldi tabi ben duruma uyandığım icin bunu ben sipariş ettim dedim aldım.
Sonra bu cocuğu arayıp baya kızdım beni zor durumda bıraktın evde babam da olabilirdi kurye benim adımı da verse napıcaktım falan diye.
O da işte sipariş notuna benim numaramı yazdığını kurye gelince zile basmadan beni arayıp siprişin var diyeceğini, anlaştığını falan soyledi ozur diledi.
Yine de cok sinirliyim kızlar siz ne duşunurdunuz ne yaparsınız bu konuda? Adam ince duşunmuş de eline yuzune mi bulaştırmış yoksa sacma sapan işlere kalkışıp başıma bela mı acacak anlamadım normalde iyi niyetinden şuphem olmaz ama bu olay sinirimi bozdu