İyi akşamlar, uzun yıllardır takip ederdim,bu akşam yazmak bana nasip oldu malesef.12 yıllık evlilik ve 11-6-1 yaşlarında evlatlar. Eşimin yıllardır bitmeyen borcları var, azalma yerine surekli artıyor.bugun 300.000 olmuş durumda. Ev ve araba kredilerini ben odedim , butun ihtiyaclarımı kendim karşılarım.cocuklarımında ustune başına ben alırım. Kendisi elektrk su ve internet faturasını oder , araba arıza verirse onu yaptırır. Bu biriken borclarının neredeyse %90 nını kardeşleri ve yeğenleri nedeni ile oldu.kendisinin bu tavrı beni haliyle ailesinden soğuttu. Ve artık devam ederse hasta olacağımı fark ettim. Bugun konuştuk bu kadar borca rağmen hala kendisini haklı buluyor , borc yiğidin kamcısıymış ve aslında benimde maaşımı ona vermem gerekirmiş.
İşin ozeti boyle biz boşanacağız ama nafaka konusunda netleştiremedik. Eğer işin ucu cekişmeli ayrılmaya giderse borclarının olması, gecim sıkıntısı yaratması onun kabahtli olduğunu gosterirmi?
Aslında yazma ile ne kadar anlaşılabildim bilemiyorum ama sorularınıza cevap vermeye calışacağım