Merhabalar arkadaşlar yeni uye oldum girip okudugum bir forumdu şimdi biraz icimi dokmek istedim 5 yıllık sevgilimle 10 aylık evli 8aylıkta hamileyim. Kendimi bildim bileli calısırım az cok bir birikimim vardı evlenirken ev peşinatı yapıp kredi cekerek ev aldık(300.000) 150 bin değerinde bir arabam var. Biz evlenirken eşimin işleri cok iyiye gidiyordu fakat kalabalık bir ailesi var ve onlarada baktıgı icin herhangi bir birikimi yoktu. Aylık 20-30 bin geliri vardı tabi hepsi bize kalmıyordu. Kredimizi odeyelim yeter gozuyle bakıyorduk. Fakat bu pandrmi surecinde kapalı olan iş yerinin kirası yuzunden cok eksiye girdik toparlarız diyerek arabayı ipotek gosterip kredi cektik ama sokaga cıkma yasaklarının ardı arkası kesilmedi dahada eksiye girmemek icin eşim işi ortak kararımızla kapattı.elimizdeki avcumuzdaki herşeyi takıalr vs iş yerini borcsuz kapatmak icin verdik. Bende gebe kalınca işi bıraktım herşey biranda ters duz oldu hayat standardımız tamamen değişti. Şimdi elimize bir toplu pra gecme durumu var arabayı kurtarıcaz inşallah. Ama ondan sonraki aşamada eşim ne iş yapar bu ev kredisi nasıl odenir cocukta geliyo elim kolum bağlı şimdiye kadar bu konu haricinde tanıdım tanıyalı hic bir problemimiz birbirimizi kırıcı bir hareketimiz olmadı hep birbirimize destek olduk zaten gozumun icine bakar uzulmiyim diye ama elimde değil işte hersey cok değişti elimizde olmadan ve suan adapte olmakta cok zorlanıyorum