Merhaba hanımlar bu platformda okuduğum cevaplar burada olgun insanların olduğu kanısına vardırdı beni. Benim bir derdim var bana bi yol gosterin lutfen. Benim 9 aylık bir ilişkim vardı beni o kadar cok sevşyodu ki gozunden sakınıyordu iki eli kanda olsa bile bana zaman yaratıyodu bi şey yapacak olsa mutlaka fikrimi alırdı anlatamam yani boyle sevme gormedim ben. Bende cok seviyodum ama sevgimi belli edemiyodum onun kadar ve o hep eksik hissettiğini değer verilmediğini hissediyodu bundan dolayıda surekli kavga gurultu tartışma oluyodu. İki kere ayrılmıştık ama dayanamıyodu donuyordu yada ben donuyodum. Ama artık o kadar sıkıldık ki tartışmalardan biraz duşunmek istiyorum dedi bekleyelim dedi. Ama ben beklemedim surekli ustune gittim ne olacak boyle daha ne kadar bekleyeceğiz diyerek en sonunda aradım yalvardım bile hatta ben seni kaybedince değerini anladım artık değiştim ne olur şans ver diye ama ben ustune duştukce o kendini geri cekti ben aylarca hep boyleydim ama sen beni duymadın artık hevesim isteğim kalmadı dedi ne kadar yalvardıysam da daha on gun once sevdiğini soyleyen be ustune duşunce neden boyle oldu. En sonunda daha fazla ısrar etmeyeceğim dedim birdaha da asla yazmam sana benim icinde bitmiştir dedim kapattım telefonu. Ama cok seviyorum onu onun gibi tertemiz birini bulamam hic bir guven problemimiz yada buyuk bi sorunumuz olmadı hep ıfak tefek tartışmalar birikti birikti taştı. Bana tekrar doner mi ben kendimi geri cekince boyle durum yaşayan oldu mu?