Selam kızlar
Benimki buyuk bir dert değil ama şoyle bir durum yaşadım dun akşam
İş yerimden uzun suredir goruşmediğim arkadaslarımla buluştuk kahve icmek icin.kahvemi icip sohbet ederken benim cok yakın bir arkadasım aradı.bende acamadım whatsapptan yazdım şu an dışardayım iş yerinden kızlarla buluştum diye.
İki dakika konuşalım cok onemli falan dedi bende birşey oldu diye aradım.baktım bana hoşlandığı cocuğu iş yerindeki basit olayları anlatmaya başladı şok gecirdim.
Uzaklaştım masadan biraz konuştuk tabi insanlara da ayıp oldu.sonra canım benim donmem lazım kızlara ayıp olmasın dedim kapattım telefonu inanılmaz derecede rahatsız oldum .sonra baktım 1 saat sonra yine aramış ama donmedim.
Şimdi bu arkadaşımı cok seviyorum ama bu tarz bencillikleri canımı sıkıyor.onla arkadaşlığımız şu hale geldi kendi anlatır anlatır benim bir olayım olunca anlatmaya kalksam hemen geciştirir falan.bunu hissediyorum .tamam bazı sıkıntıları var ama hepimizin var yani birbirimizi bu kadar darlamaya gerek yok.
Acmayınca teli donmeyince falan kusuyor kırılıyor bunuda istemiyorum cunku değer verdiğim biri.
Ben boyle birşeyi sevgilime bile yapmam boyle bir karakterdeyim.
Bunu guzel bir şekilde nasıl dile getirebilirim?cunku artık cok rahatsız oluyorum.
Bazen boğulduğumu hissediyorum.sosyal cevremin sadece 1 kişiden ibaret olmasını istemiyorum .
Tavsiyeleriniz goruşlerinizi almak istiyorum.boyle bir durum yaşayan var mı?
Varsa nasıl başa cıktınız?