Bir Lg Optimus 3d kullanıcısı olarak speaker'dan seslerin yeteri cadar fazla cıkmamasından şikayetciydim ama kendi bulduğum bir yotem sayesinde artık telefonumun sesi daha fazla cıkıyor.(KESİN) Siz de aşağıdaki adımları uygulayarak telefonunuzun hem speaker'dan hem de kulaklıktan cıkan sesi cok kolay bir şekilde yukseltebilirsiniz.

1-Oncelikle telefona şu rakamları girin: 3845#*920#
2-Son kareyi girmenizle beraber karşınıza bir menu cıkacak. Bu menuyu bilgisayarlardaki BIOS' a da benzetebiliriz.
3-Menunun en ustundeki Device Test'e basın.
4-Ustten aşağıya doğru 19. sıradaki Sound Test'e basın.
5-Karşınıza cıkan menuden de alttan ikinci olan AudioPolicyManager'e basın.
6-Karşıza bir ekran gelecek. En ust sıradaki "Stream Type:" yazan yerin yanındaki kutuyu secin ve karşınıza cıkan listeden "Music" i secin.
7-2. sıradaki "Device Type:" yazan yerin yanındaki kutuyu secin ve karşınıza cıkan listeden " DEVICE_OUT_SPEAKER" ı secin.
8-3. sıradaki "Index" yazan yerin yanındaki kutu herbir ses seviyesini gosteriyor. O kutuya basıp en son değer olan "15" i secin.
9-4.sıradaki "Volume" yazan yerin yanındaki kutuda yazan "0.88" i "1.0" veya daha yuksek bir rakam yazın.(NOT: COK ABARTMAYIN. AKSİ TAKDİRDE OLUŞABİLİCEK SORUNLARDAN SORUMLU DEĞİLİM.BEN: 2.0' TE KULLANIYORUM)
10.Son olarak da en aşağıdaki "SET" yazan yere basmanız yeterli. Artık telefonunuzdan daha yuksek seste muzik dinleyebilirsiniz. Telefonunuzdan cıkan sesin ne kadar arttığını anlamak icin de "Index" yazan yerin yanındaki kutuyu 14 yapıp "Volume" e "0.88"i girip tekran "SET"e basın. Muzik dinlerken sesi en yuksek ve bir aşağısı yaparak sesin ne kadar yukseldiğini duyabilirsiniz.

KULAKLIKTAN CIKAN SESİ ARTTIRMAK İCİN:

1- Yukarıda anlattıklarımdan 7. adıma kadar yapın.(7. adım haric)
2-2. sıradaki "Device Type:" yazan yerin yanındaki kutuyu secin ve karşınıza cıkan listeden " DEVICE_OUT_EARPIECE" ı secin.
3- Ve yukarıda anlattıklarımdan 8. adımla devam edin.(8. adım dahil.)

BEN YAPTIM, DENEDİM, OLUYOR. ANLATTIKLARIMI DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAPARSANIZ SİZDE DE KESİNLİKLE OLACAKTIR.

YUKARIDAKİ ANLATTIKLARIM KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR VE KENDİ BULUŞUMDUR.

İYİ DİNLEMELER...