22.08.2014
Bugun reglimin ikinci gunu. Ucuncu gun kontrole gitmem gerekiyordu ama hafta sonuna denk geldiği icin bugun ziyaret ettim. Pek bir şey de fark etmiyormuş zaten.. Gecen ay tum tahlillerim yapılmıştı, HGS mi daha once cektirmiştim dolayısı ile bugun direk aşılama birimine sevk edilmem gerekiyor.
Kontrollerimi surdurduğum birim bir form doldurarak aşılama birimine yonlendirdi. Yaklaşık on bayanın beklediği bir odada sırayla uzerimizi değiştirdik. İc camaşırımızı da cıkarıp (hijyenik-tek kullanımlık) eteğimizi giydik. Yaklaşık yarım saat hep beraber ayakta bekledik. Bu bekleyiş sinir bozucu idi. Tum kadınlar regli, ic camaşırı yok ve ayakta bekliyor?!!
Gergin bir doktor sırayla bizi elden gecirdi. Vajinal muayene olduk. Muayene miydi adam icimizde corba mı karıştırdı anlamadım. Neyse bu kısmı geciyorum sinir bozucu idi. Kontrolde değerlerimiz not alındı ve recetelerimiz yazıldı. 5 gun boyunca gunde bir kez klomen kullanacağım iki gun ara vereceğim ve 3. Gun kontrol var.Toplamda bir hafta sonrasına kontrol veriyorlar. Cuma gunu sabah 8,30 da usg kontrolum olacak. Zannediyorum sonrasında bir kontrol daha olur ve ardından da aşılama gununu belirtirler.
Rabbim hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı bize nasip eğlesin.