Dizi videosu yukluyoruz her gun. Fakat diğer yukleyenlerden daha sonra yukleyen bir kanal her gun en tepeye cıkıyor. İzlenimi diğer kanallardan az olsa bile index alıyor ve en tepeye yerleşip en cok kazancı sağlıyor.
Bu gun garip bir durum daha farkettim, kanalında videoyu paylaştı benden 15 dakika sonra ve hoop en tepede, kanalına baktım ismine tıklayıp o videosu yuklenenler listesinde yok

Ayrıca bu kanal sizin veya başka bir kanalın videosunu aynen caldığında unleme duşmeden aynen yayınlıyor ve youtube siz o videoyu once yukleseniz dahi sizi indexten duşuruyor kaybolup gidiyorsunuz. ne yapsanız nafile bir daha index almıyor. Adamda sizin videonuzla en tepede sefa suruyor.
Sorum şu: bu anlattıklarım hakkında bilgisi olan acıklamasa da evet boyle bir şeyi biliyorum derse sevinirim. Botla mı yapıyor nası yapıyor bilmiyorum ama ne biliyorsa altın değerinde bir bilgiye sahip ve bunu bir gun değil her gun yapıyor. Ne unlem derdi var ne sonradan yukleme ne de index derdi. Sanırsın youtube calışanı

Duşuncelerinizi merak ediyorum. Lutfen icerik ve kanal hakkında soru sormayın 3-5 elimize bir şey geciyor ondan da oluruz malum

NOT: Dizi Turk Dizisi Değil