boyle bir hizmet olduğunu bilmiyordum.ne guzel.
Hocam saygılar.2 ocakta ağrı yanma kaşıntı ile gittiğim dr funit 4 gynolamaxin 2 fitil ornisid ford verdi.ilaclar bitince idrardaki ağrı yanma azaldı kaşıntı ve vajinadaki yanma gecmedi.fitilin 2.si daha beter yaptı.Aynı dr mantarın bitmiş dedi gynoflor verdi.Bir gun kullandım 8 ocakta regl oldum regl bitene kadar ilac kullanmadım ağlama krizleri ve kremlerle gecici cozumler buldum.15 ocakta temizlenince tekrar doktora gittim fluzole 150mg gynotravogen 600mg fitil ikiside 5 gun ara ile verdi.hap 4 saat kesiyor fitil gece 4 ten sonra beni olduruyordu 2 kez drmu arayınca 3 .gune cektik ilacları kullandım.Şikayetlerim sadece azaldı.19 ocakta tekrar gittim dr boyle semptomlwrla hic karşılaşmadığını soyleyerek zolax 200 mg 7 kapsulu her gun icmemi bundan ote careninde olmadığını soyledi.Şu an zolaxın 4.gununde hala ciddi şifa bulmuş değilim.Akıntım camaşıra gelecek kadar olmuyor dışarı atmıyor.Cok uzattım bu şekilde size gelsem hangi tetkikleri yaparsınız nasıl biryol izlersiniz.Burada drumdan nelrri talep etmeliyim.inanın nazlı hasta değilim 20 gundur acı cekiyorum.Bu arada şekerim sınırda diyet yapıyorum duzelme var o konuda.
ne yaptımsa kultur mikroskopik inceleme yapmadı 4 doktorda.gerek yok mantardır tedavi bu sen direnclisin dedikleri bu
mantar enf
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- mantar enf