Oncelikle herkese selamlar
Ankarada yaşıyorum ve 31 yaşındayım.4aşılama sonunda doktorum tup bebek tedavisi uygulanmasını onerdi.21aralık2010 da transferim yapıldı tam 4 gun yemek yeme ve lavabo ihtiyacım dışında yerimden kesinlikle kalkmadım.Suyu dahi eşim getirdi.Evet kafama takmadım ama ister istemez bana birşey enjekte ettiler ve icimde bişey olduğunu bildiğimden ben bile farkına varmadan kafam karnımdaydı.Hareketlerimi bir gorseniz karnımı tutuyordum yururken...
4 gun sonunda yine coğunlukla uzandım ama hafif oturmaya başladım hicbir iş yapmadım.Transferimin 9.uncu gunu işe başladım.İşim oturmalı ve hic bir stresi olmayan bir iş.Yediğim herşeye dikkat ettim.(Maydonoz,nar,nane,kekik vb.yemedim)ve sonuc negatiffff:26:Acaba transfer gunu başlangıc olmak uzere 1 ay izin mi almam gerekli idi.Sizler neler yapıyorsunuz ..Bol bol kitap okuyup kafamı dağıttım .İşe cok mu erken başladım.Nerde yanlış yapmış olmalıyım benimle duygu ve duşuncelerinizi ve transferden sonra uyguladıkarınızı paylaşırsanız cok memnun olurum.Allah herkese katından hayırlı,sağlıklı bebekler nasip eğlesin...Mutlu yarınlaraaa