Arkadaslar tup bebek yontemiyle gebe kaldım 7 haftadan itibaren kanamalar gecirdim ama bebeğim saglikli gelişti takii 17 haftaya geldiğimizde suyunun buyuk kısmı boşaldı. Tabi hemen hastaneye gittim bebeğimin kalbi atıyordu . Ama suyu azalmış ve alt seviyedeydi rahim ağzımda bir acıklık yok ama hemen enfeksiyon testi yapıldı oda temiz cıktı eski formları cok inceledim ama tarihler eski sonunda ne olmuş bilinmiyor .yardımınıza cok ihtiyacım var. Bebeğimin yasama ihtimali eğer suyu artmazsa zormus .bu arada kızım :...( olucakmis ama okadar buzulmuski yavrum rahat hareket etmiyor sadece hickirdigini gorebiliyoruz.gittiğim bir Dr da bu tur bebeklerin hareketleri kısıtlı olduğu icin elleri ayakları sakat olur diyor . Diger bir Dr da suanda sıvı az ama tahliye Edicek kadar az degil ve toparlayabilir diyor? Benim gibi bir
anda suyu az seviyeye inen sonrada saglikli bebegi olan varmi ?inanın bastan beri hic sevinemedim .Yada ne zamana kadar dayandı bebeğiniz benim suyum azalalı 1 hafta oldu sancım yok sadece beklicekmisiz