Merhabalar... Rahim filmi cektirecek olan arkadaşlar her anı onceden bilsinler diye uzun uzun yazacağım... Cunku anladım ki kendimi okadar zaman boşa uzmuşum.. :sinifsinif: endişem boşaymış... doktorum her ihtimale karşı sizin de tuplerinize bakalım eğer tıkalı ise tuplerden akan akıntı tutunmayı onluyor olabilir dedi. Cok araştırdım cok kotu şeyler de okuduğum oldu, ağrı cekenler , kanaması olanlar, narkozlu ve narkozsuz yaptıranlar.... Doktorum narkozlu yaptırmamı onerdi, kişiye gore değişiyor ağrıdan bayılan da oluyor gunlerce kanaması olan da oluyor anlamayan da oluyor hic riske girmeyin dedi. Araştırdım. Fındıkzadede RADYOTOM RADYOMAR var. Yeni bir yontemle cekiyorlar. Aradım narkozsuz nasıl yapıyorsunuz ağrı olmuyormu ağrı kesici yada antibiyotik icmem gerekmiyormu herşeyi sordum, hicbirine ihtiyac olmadığını yeni yontemde eskisinde olduğu gibi rahmin tutularak duzeltilmediğini ilacın yolu kendisinin bulduğunu ve ağrısız olacağını soyledi. En gec 10. gun olacak şekilde randevu aldım. Bu sabah 10:30da ordaydım. Hemşire gelip sizi alıyor. Rontgen cekilecek odanın girişinde bir kabin var altınızdakileri cıkarıp onluk giyiyorsunuz. Wcye gitmeyin biraz sıkışık olmanız daha net sonuc verir dediler. Sonra yan tarafa gectim doktor hemşire rontgen makinesini kullanan kişi oturuyorlardı doktorun karşısına oturdum nasılsın dedi gerginim dedim sonrasında cok gulduk uzun sure konuşuyor rahatlatıyorlar neden bukadar yol geldin başka yerde cekilmedin dediler canımı acıtmayacaksınız diye dedim. Acırsa tum forumlarda anlatırım dedim klava: şimdi cok stres altındayım nasıl calışacağım dedi yerimseniben Sonra masanın olduğu kısma gectik hemşire hanımla. Sırtustu yatıp dizlerinizi kırıyorsunuz. uzerinizi ortup onluğu yukarı sıyırıyorlar. Doktor istersem bayan doktorun da işlemi yapabileceğini soyledi, isteyen tercih edebilir. yuvarlak bir alet karnınızın uzerinde duruyor cektiği filmleri ekranda gorebiliyorsunuz. Normal muayene olur gibi gerisi... ultrasona girdiğimiz gibi... temizleyip bir alet yerleştiriyor. şırınganın ıcında hortum var cok ince ve yumuşak onunla ilac vermeye başlıyor ekranda ilacın gidişini izliyorsunuz yakma falan hicbirşey yok ekranda gormeseniz anlayamazsınız. gule konuşa filimler cekildi alkisalkisalkis once kadeh gibi rahmi gordum sonra ilacın tuplere gidişini. Bu iyi haberdi. Tuplerim acıktı! :lepi: tuplere ulaştıktan sonra duz yatıyorsunuz son filmi cekiyorlar. Sonra kalkıp giyinme kabininin yanında wc var sonra giyiniyorsunuz. ılac geri akabilir diye ped veriyorlar yanınızda goturmenize gerek yok. Cok hafif anlık adet ağrısına benzer ağrı olabilir demişti doktor. Ben 1 saat once ne olur ne olmaz diye ağrı kesici almıştım minoset. Belki bu sebepten hicbirşey hissetmedim. Eve geldim şimdi cok iyiyim. Bilseydim oğle arası bile işten cıkıp cektirip gelirdim okadar kolaymış. 240 tl odedim. Hic endişelenmeyin ve kafanızı takmayın 3 haftadır boşuna kendimi uzmuşum uzerine eğlendim bile Mutlaka rahim filmi cektirecekseniz RADYOTOM RADYOMARı araştırın derim. Doktoruma da soyleyeceğim madem boyle bir yontem var insanlar boşuna acı cekmesin boşa narkoz yemesin oraya yonlendirin diyeceğim... Allah acil şifalar versin herkese... kaydirigubbakcemile5