Tup Bebek Merkezleri Prof.Dr.İdris KOCAK -OMU Tup Bebek
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Prof.Dr.İdris KOCAK -OMU Tup Bebek
-
24-09-2022, 09:04:555 yıldır bebek sahibi olmak icin o hastane bu hastane kapı kapı dolaştık ozel bir kilinikte Ankara'da tup bebek tedavisi gordum malesef olumsuz sonuc aldık. internet uzerinden araştırma yaparken OMU - Prof. Dr. İdris KOCAK ile ilgili yorumları okudum ve kendisine tedavi olmaya karar verdik. 2013 yılının kasım ayında kendisinden randevu alarak elimizdeki tahlil sonucları ile birlikte hocamızın kapısını caldık. sonuclara baktı ve tup bebek tedavisina başlayalım dedi. hemen vakit gecirmeden tedaviye başladık. Hocamızın guleryuzu olması, hastaları ile ilgilenmesi ve hastalarına guven vermesi benim umutlarımı yeniden filizlendirdi. Benim rahatsızlığım polikistik overdi. Bunu da İdris hocamın sayesinde actık ve şu anda 8 haftalık hamileyim. Arkadaşlar İdris hocayı hepinize tavsiye ederim. herşeyden once işini bilen, durust, hastaları ile ilgilenen guleryuzlu bir şahsiyettir. Her kadın icin anne olmak herşeyden onemlidir. İdris KOCAK hocam yuzumuzu guldurduğunuz icin Allah sizden razı olsun. işleriniz rast gelsin, yolunuz acık olsun...