Merhaba arkadaşlar,
10 gun once tum kanallarım kapandı 4 adsenseye bağlı
4, 1, 4, 1 şeklinde paylaştırmıştım adsenselere.
Kanalları kokten sildim, 1 hafta gecti tekrar başladım.
Bu seferde 4 kanal actım hatta Vds ip'sinide değiştirdim.
Her hesap acışımda da, Mac ve modeme reset atarak ip değişitirip hesap acıyordum 1, 1, 2 olarak paylaştırdığım adsense hesaplarımdaki kanallarda az once 10 gun onceki sebeple kapandı.

Kapanan kanal urlsinde şu hatayı veriyor.

Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yonlendiren iceriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

Gelen mesajda ;

Topluluk Kurallarımızın (YouTube) tekrarlanarak veya ciddi bir şekilde ihlal edilmesinden dolayı K.... O.... YouTube hesabınızı askıya aldığımızı size bildirmek isteriz. İncelememizden sonra, hesabınızdaki etkinliğin, spam, dolandırıcılık veya ticari olarak yanıltıcı iceriği yasaklayan Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğini belirledik. Başka YouTube hesaplarına erişmenizin, sahip olmanızın veya başka YouTube hesapları oluşturmanızın yasaklandığını lutfen unutmayın. Hesap fesihleri ve Topluluk Kurallarımızın nasıl uygulandığıyla ilgili daha fazla bilgi icin lutfen https://support.google.com/youtube/b...er=92486&hl=tr adresindeki Yardım Merkezimizi ziyaret edin.

Ne yapmam gerek arkadaşlar?
Acaba ne mimlenmiş olabilir ?