arkadaşlar merhaba oncelikle yılların pkolusu olarak yazıyorum.uzun zamandır gebe kalmak icin cabalarımın bir kısmını paylaşmıştım.tıbbı olarak pek bişey yapamadım acıkcası işte herkesin bildiği kurleri yaptım, işe yaramadı.yaklaşık iki yıl boyle gecti sadece bir kere klomen kullandım oda yumurtalıklarda yeterince buyume olmadı en son pko dışında tuplerimin kapalı olabileceği soylendi.neyse acıkcası cok zor zamanlar yaşadım cevremdeki herkes hamile.bebek reklamlarına bile ağlar oldum ciddi bunalımları bende yaşadım. bu sitede de herkesin dediği gibi psikolojini de cok etkili olduğunu takmam gerektiğini biliyordum ama bunu hic bir şekilde uygulayamıyordum. ama bu gercekten doğruymuş arkadaşlar. bi ara benim ailemle ilgili problemler oldu,okadar cok duşunuyordum ki onları kendi problemlerim hic aklıma gelmedi,değişik olarak sadece yaptığım tek şey koşmak oldu sırf biraz kendime zaman ayırıp kafamı boşaltmak icin uzun uzun 10 gun kadar koştum.bununda faydası olmuşdur eminim malum yumurta tembelliğine iyi geliyor.neyse bi ara kasıklarım cok ağrımaya başladı okadar umitsizim ki sanırım kist var diye duşundum cunku daha tuplere bakılcak falan ya bebek olayını iyice otelemişim ssbah kalktım doktora gidicem her ihtimale karşı test yaptım ama oylesine yani hani tarlusal kullanmaya başlamadan yada alttan muayene durumu varsa mutlaka test yapın dediklerinden yaptım. koydum kenara iceri gittim cay koymaya falan belkide ilk defa tepesinde beklemedi.sonra elimi yıkamaya lavobaya girince tekrar aynadan gozume ilişti cift cizgi yine okadar olmazlardayım ki bozuk herhalde dedim bi kere daha yaptım 2. cizgi hemen belli olunca inanmadım ki inanın hala inanamıyorum hamile olduğuma.kist icin randevu aldığım doktora.hamile olarak gittim hatta kan testide yaptırdım kesin olsun diye cunku inanamıyordum. kıssadan hisse banada pkolusun dediler yumurtalar cok tembel tupler kapalı olabilir gibi cok şey dediler ama gercekten herşeyin bir zamanı varmış bunu anladım. allahıma şukurler olsun ki ben de bu duyguyu tattım ve dilerim isteyen herkese de nasip olsun. cidden duşunmemek gerekmiş birde faydası oldumu ki ben olduğunu duşunuyorum spor yapmak da cok etkiliymiş.onceden bende birgun buraya hamileyim diye yazabilcekmiyim diye hep sorardım kendime umarım sizlerede nasip olur arkadşlar