bicok kişinin bildigi uzere tek kanal tek adsense calışan birisiyim.daha once bagladıgım kanalı kapanan adsense hesabına girdim az once,bunun icinde ne kadar kalmıştı acaba diye oyle merakdan bi bakayım dedim.icindeki kapanan kanalın kapanma tarihi 16 ocak 2017 diye not almışım,adsense raporlarındada zaten 16.01de reklamlar kesilmiş,ondan sonra para vermemiş.kanalı exceldeki notlarımda bu tarihte kapandı diye not alıp,kapananların oldugu dosyaya taşımışım.ayrıca kanal takip programımdada kapalı kanalların oldugu kategoriye taşımışım herzamanki gibi.kapanan kanalların kaydını asla silmem cunku aylar sonra kendi kendine geri acıldıgına bicok kez şahit oldum.
neyse işte bu adsense hesabıma bi girdim,16 ocakta reklamları kesilen hesap bikac gun once yani 13 şubatın son dakikalarında tekrar acılmış ve para kazanmaya kaldıgı yerden devam etmiş.acaba başka kanal mı bagladım buraya diye duşundum ama notlarımda boyle bişey yok.acaba kapanan kanal mı acıldı yine diye kanalın urlsini bulup bi baktımki kanal gercektende tekrar acılmış.kanalın mail adresini ve şifresini bulup kanala girdim şimdi ve buradada istatistiklerde 16 ocakla 13 şubat arası tamamen boş,ondan sonrası kaldıgı yerden devam ediyor.her zaman soyledigim gibi kapanan kanalların bilgilerini silmeyin,10 ay sonra acılan kanalım oldu daha once boyle.kapansada bi koşede dursun bilgiler