Hocam merhabalar ben nevşehirde yaşıyorum 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.hic korunmadık ama gebelik gercekleşmedi.doktora gittik brnde pko varmış 54 kiloyum kilo vermem gerektiğini soylediler klomen kullandım gecen ay.eşimdende test istediler sonucta hem hareketli problemi cıktı hemde normal morfoloji sotrunu cıktı bizi tup bebeğe yonlendirdiler.kaysrri yakın diye acıbadem turgut aydın isimli doktora gittik.orda benim muayenemde istenilen olgunlukta folukul oluşmuş bir tane bi sorun yok dedi.eşimin test sonucunda normal morfoloji 0 cıktı bize cocuğunuz olmaz boşa tup bebekle uğraşmayın dedi.dunyamız karardı.sonra denizlide bi doktora gattik orda normal morfoloji% 3 cıktı bu değerle tup bebek yapılabilir dendi.sizi bana bi hastanız onerdi 16 yıl sonra once allah ın sonra sizin sayenizde 2.denemede ikiz cocukları oldu 6 yıl once.o zaman ankaradaymışınız.şimdi biz ne yapmalıyız nasıl bi yol izliyelim.bu işi artık bi cok yer ticarete dokmuş korkuyoruz başlamadan yorulduk.maddi yondende zorlayacağı icin cok fazla deneme şansımız olmayacak.bizim size gelmeden once yapmamız gereken bişeyler varmı yumurta ve sperm kalitesini artırmak icin bi oneriniz varmı dışardan geleceğimiz icin icim rahat bi şekilde gelmek istiyorum daha fazla uzulmek istemiyorum.ilginize alakanıza cok teşekkur ediyorum