Herkese merhaba
6 haftalık hamileyim. Ankarada yaşıyorum. Bugun ikiz bebeğim olacağını oğrendim. Bu surecteki tecrubelerimi sizinle paylaşmak istiyorum cunku bu forumda yazılanlardan cok faydalandık. Ozellikle eşim sıkı takipciniz saatlerce okuduğunu biliyorum. Once ondan bahsetmek istiyorum cunku merkez ve doktor kadar onemli eşinizin bu surecteki duruşu. Durmadan okudu ve araştırdı. Bize bir yol haritası cıkardı. Gerektiğinde doktora bile mudahale etti ve değiştirdi. Bir sene once başladı tup bebek maceramız. Henuz cocuk duşunmuyorduk. Erken menopoz olduğumu oğrendik yumurta rezervim cok zayıftı, Amh ve fsh cok kotuydu ve zamanımız yoktu. O telaşla hemen tup bebeğe başladık. İlk doktorum cok ilgiliydi her saat arayıp konuşabiliyorduk. Her gidişimizde yarım saat kadar zaman ayırıyordu. Ama eşim surekli bir şeylerin yanlış olduğunu soyleyip duruyordu. Yumurta toplamadan once doktor 7 tane yumurta var dediğinde eşim boş cıkacak dedi. Ve sadece biri sağlam cıktı. Oda tutmadı. Benim butun umudum kayboldu. Eşimse hic bir şey olmamış gibi ben ne yapacağımızı biliyorum dedi ve birgun bitkisel bir karışımla geldi. Hayatımda yediğim en kotu şeydi. Bana destek olmak icin birkac kere kusmasına rağmen o da yedi. 3 ay sonra kendi başımıza kontrollere gitmeye başladık. İki ay once hadi başlıyoruz dedi. Yeni doktorumuzla yarım saat konuştular bir tek konuşmaları o oldu zaten surekli benim halimi hatırımı soracak değil işini yapacak doktor lazım diyordu hep istediği olmuştu. Sonucta yedi tane sağlam yumurta oldu iki tanesi transfer edildi. 11. Gun oğrendik değer 258 cıktı. Bugunde ikiz olduğunu oğrendik. Doktorla bugun bile konuşmadılar. Ultrasondan cıkınca doktor eşime parmaklarıyla 2 işareti yapıp gitti onların iletişimide bu şekilde. Aslında paylaşılacak anlatacak o kadar şey varki. Şu an halen şaşkınım. Uyku tutmadı. Eşim bu foruma girip bişeyler yazmamı ve doktordan bahsetmemi istedi. Ben foruma yabancıyım isim vermemiz doğrumu bilmiyorum.
tup bebek surecindeki tecrubelerim ankara
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- tup bebek surecindeki tecrubelerim ankara