Oncelikle ben hep sizleri uzaktan takip ediyordum ama sonraları baktım gercekten cok doğru konulara hakim inanılmaz mantıklı uyelerin bulunduğu bir platform bu ve icerisinde bende olmalıyım dedim şimdi aranızdayım.
Kocaelide yaşıyorum muhasebeciyim.4 yıllık evliyim ve malesef cocuğum yok. Evliliğimin ilk 1 yılı kabus gibi gecti vajinusmus hastasıydım ilişkiye girmem 1 yılı aldı. Beraber olmaya başladıktan 6 ay sonra ise neden hamile kalmadığımı sorguladım ve doktora gittik.O doktor senin bu doktor benim muayene olamam sıkıntımdan dolayı hicbir doktor beni anlayamadı.Neyse sonra eşim varikosel ameliyatı oldu spermlerinde ileri hareketli durumu zayıftı.Ameliyattan sonra bikac ay bekledik sonra doktor ERTAN İZGİC'e gittim.Vajinal muayene olamadığım icin karnımdan 3 delikten tuplerime bakıldı ameliyatla ve tuplerimde bir sıkıntı tıkanıklık cıkmadı fakat inanılmaz duzeyde adet duzensizliğim var

Sonra doktorumuz aşılamayı onerdi fakat eşimin askerlik tecili bittiği icin askere alındı o yuzden tedavimizi yarıda kestik.1 yıl askerlik yaptı ve geleli 3,5 ay gecti biz henuz doktora gitmedik biraz akışına bıraktı ama malesef hala hamile kalamadım ve bu durum beni artık cok yıpratıyor.Adet duzensizliğimden başka sorun goremiyorum şuan 40-50 gun arasında adet goruyorum ama hic belli olmuyor bazen 3 ayda goremediğim oluyor bu yuzden yumurtlama takibide yapamıyorum ve artık ben bebek istiyorum...Ailelerimizin torun istediği cevremizdeki herkezin rahatsız edici soruları artık cok sıkıldım

Şimdi sizden destek ve bana yol gostermenizi rica ediyorum ben şimdi sırasıyla ne yapmalıyım hangi doktora gitmeliyim direk aşılamayamı başvurmalıyım ?? Tecrubelerinizi lutfen benden esirgemeyin