Başlık biraz tuhaf oldu ama durumu başka turlu cumleye dokemedim

Forumumuzdaki ustadlara sormak istediğim şudur; Bir yanda tum Youtube topluluk kurallarına uyan adsense'e bağlı ozgun icerikli kanalım varken, ote yandan, cerezleri silerek, modeme reset atarak ve mac değişerek kullandığım herhangi bir adsense'e bağlı olmayan, ve başka telefon numaralarıyla onaylanmış bir hesap ile topluluk kurallarını ihlal edersem; kuralları ihlal ettiğim ve muhtemelen kapanacak olan bu kanal ozgun kanalıma bir zarar verir mi?
Bu konu beni cok rahatsız ediyor. Merak eden arkadaşlar icin bunu sorma sebebimi de acıklayayım, bir kac aylık bir ozgun kanalım var ancak turkce icerikli olduğu icin şuan sadece 300TL civarı kazandırıyor. Ancak ben 2 yıldır gecimimi PPD işi ile sağlıyorum ve ozgun kanalım bana tatminkar rakamlar kazandırana kadar da PPD işine devam etmeliyim. Ama PPD işinde SPAM calışmıyorum kesinlikle, gunde en fazla 2-3 video yuklerim o iş icin.
İlk akla VDS geliyor ama VDS konusunda hic tecrubem yok ve sanırım fiyatları da ilk etap icin epey yuksek 100-200 şuan VDS'ye veremiyorum.