Erkek İnfertilitesi AZOSPERMİ HİKAYENİZ
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Erkek İnfertilitesi AZOSPERMİ HİKAYENİZ
-
24-09-2022, 08:54:15Merhabalar. 6 ay once azosperiyle tanışıp eşimle beraber bununla savaşırken internette bir suru araştırma yaptım. surekli yaşanmış ve sonu hamilelikle veya bebişle biten hikayeler bulmaya calıştım ki bize umut olsun diye...onlar başarmış biz neden başarmayalım diye her gecen gun daha cok duşunmek icin... cunku burda okuduğum her guzel hikaye bana daha cok umut oldu ışık oldu. Ozellikle eşim ilk zamanlar yıkıldı ağladı ağladı ağladı gunlerce... gecelerce... haftalarca... ben de internetten surekli guzel biten azospermi hikayeleri bulup okutmaya calıştım ona. Bir cok hikaye de okudum fakat hep farklı topikler adı altında. Ben bu konuyu actım cunku biliyorum ki onlarca belki yuzlerce kişinin olumlu veya olumsuz azospermi hikayesi var. bu konuyu actım cunku burda hikayeleri okuyup size de guc kuvvet umut ışık olsun diye. benim de elbette bir hikayem var ama şuan yarım. Allah nasip ederse 2 ay sonra TESE ameliyatımızı olduktan sonra ve o cift cizgiyi gorunce size detaylı olarak bu 6 ayda neler yaptığımızı nasıl savaştığımızı anlatıcam... ama oncelikle bu yollardan gecmiş arkadaşlarımı hikayelerini paylaşmak uzere buraya davet ediyorum
)