İyi akşamlar hanımlar.
o kadar mutsuz bi durumdayım ki kimseye bişey anlatamıyorum. Biraz akıl, biraz dertleşmek ne derseniz artık, icimi dokmek istedim. Eşimle gorucu usuluyle evlendik. 3 aylık flort ardından soz nişan derken tanıştıktan 1 sene sonra evlendik. Nişan sureci cok yıpratıcı gecti ailesinden dolayı. Surekli sorunlar cıkarttılar bir suru vaatler verip yapmadılar vesaire.. ben eşime oyle cok aşık olmuştum ki herşeye goz yumdum hic bir talepte bulunmadım. İtiraf etmek gerekirse nisanliyken bile eşimde bende olan aşkı gormedim. Aramaz sormaz yapım bu derdi hep. İyi, ılımlı, yumuşak yuzlu bir insandır. Bu yuzden hep gormezden geldim evlenince mutlu olacağımıza inandirdim kendimi. Evlendik ama tabi ilk gunden başladı kabus. Tam 4 bucuk ay vajinismus ile uğraştık. Bu surec bizi zaten yıprattı. Maddi sıkıntılar, borclar cabası. Calıştım eşime destek oldum hep. Yemeğimi yaptım, kendime ozel tek bir harcama bile yapmadım, bir yere cıkmadım o olmadan. İdeal eş olmaya calışmışım kendi kendime. Ama hic kiymetim olmadı. 40 yılda bı bı yere gitmek istesem bahaneler sunup goturmez ama onun istediği her yere gideriz. Hic oyle durup dururken guzel bı soz cikmaz ağzından. Hamileyim mesela 1 gun bile naz yapmadım. Hic yardımcı değilsin calıştığım halde butun işler benim omzumda diye dırdır yaparsam oylelikle birkac gun yardım eder sonra yine aynı. Henuz 1 yıllık evliyiz ama nasıl desem sanki yıllanmış birbirinden bıkmış ciftler gibiyiz. Orneğin gecenlerde 3 gunluğune şehir dışına cıktım 1 kere bile aramadı ben aradım aptal gibi. Mesajlastik arada. Defalarca cok ozlediğimi soyledim. Bir kere bile ben de ozledim demedi. Geldim,gelir gelmez arabasının arızalarını anlatmaya başladı ne bı sarılmak ne bı sıcaklık. Konuşmayı kestim ben de hic bişey soylemedim. Birkac defa ne olduğunu sordu geldi ozlemiştin hani dedi yuz vermedim. Artık icimden hic bişey gelmiyor sadece ağlamak istiyorum nasıl bı evliliğin icine duştum diye kendi yiyorum. Ustelik hamileyim ve boyle mutsuz bi anne olduğum icin evladima haksızlık yaptığımı duşunuyorum. İstediğim tek şey sevilmekten sevmekten ibaretti ama o kadar hissetmiyorum ki bunu ne yapacağımı şaşırdım artık