Merhaba hanımlar,
3,5 yıllık evliyim 1 kızım var 2 yaşında

Uzun lafın kısası eylulun ortalarına yıllık izinleri ayarladık eşimle ama nereye gidicez vs net değildi sonra akrabalarının bulundugu ıllerı yazarak hepsine gideriz 3er gunden kalırız dedi. Başta sıcak baktım dedim iyi cocukta kalabalıga alısır degısıklık olur hem gormedıgım yerler dıye ama zaman yaklastıkca ben gıtmekten vazgecmeye basladım. Hem cocukla araba da yolculuk nasıl olur alt degısım vs bılmıyorum ki bir kac kez bulundugumuz yerde piknik alanına gidelim dedik arabada ne uyudu ne alt değiştirmeme izin verdi cok zorlu gecmişti ki şimdi oyle değil uzun yola gidilecek ve ben başa cıkabilir miyim endişe ediyorum.
2 kafama taktığımsa cekirdek aile olarak gezemıcez gibime geliyor. Boyle duşunme sebebım dugun icin gittiğimiz de eşimin akrabaları ile her yere beraber gitmiş beraber donmustuk yanı 1 gunumuz bile ayrı gecmedi sağolsunlar ki o zaman 1 yıllık evlı bıle değildik. Şimdi de oyle olur diyorum gitmek istemiyorum. Ama eşim oyle olmaz diyemiyor ama oraya gitmekte ısrar ediyor sen gelmesen de ben giderim 1 hafta diyor. Ben kafa dinlemek ailemle baş başa olmak istiyorum ister gezerım ıster yatarım ıster kalkarım topluluğa baglı kalmak ıstemıyorum. Ama anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor. Beni memnunıyetsızlıkle sucluyor oysa o her gectıgımız yerde mola verıp benı dolastırcakmıs cocukla da ne dolasırız ya