Arkadaşlar belki beni fazla kuruntulu ve cadı gelin bulacaksınız ama yine de konumu acacağım.
Kv ve daha cok da kp nasıl desem, evimde olmak istiyor. Fırsat buldular mı kacırmıyorlar. Ben aslında mesafeliyimdir evlendiğimden beri evimize sık sık gelmelerini engelledim (kavgalı gurultulu tatsız değil de işte biz yoğun calışıyoruz şeklinde) beni rahatsız eden 2-3 olay oldu, mesela birşey yapılacak evle ilgili, kp hemen ben geleyim şunu yapayım gibi fikir beyan edip bizi es gecip kendi evi gibi bildiğini okuması beni rahatsız ediyor. Bugune kadar bahce demirlerinin boyanması gibi erkek işleri olduğundan pek ses etmedim. Birkere biz evde olmayacağız haftasonu otele gideceğiz vs dediğimiz halde (evde ufak bir tadilat vardı ve gunduz usta gelecekti) olsun biz kalırız diyip zorla kaldılar ben de hanımı olmayan evde kalınır mı bunlar ne yapıyor diye eşime carladım ve haftasonu planımı iptal edip ben de evimde kaldım. Bugun de yine bir tadilat işi vardı geldi sağolsun ustanın başında durdu, ustanın işi bitti. Bizim bir devlet dairesi randevumuz vardı ucte, hazırlandık cıkalım diye, ordan da yazlığa gececeğiz. Yine “siz gidin ben biraz sonra kapıyı cekip cıkarım” diye ısrarcı oldu. Anlamıyorum sahibi olmayan evde