Arkadaşlar forumda boyle bir sorunu gormediğim icin konu actım. Oncelikle herkese slm. 1 hafta once T20 aldım (Sonra kullanılmış telefonun itelendiğini farkettim icinden msj cıktı ama yanlışlıkla sildiğim icin bi hak edebileceğimi duşundum ve sesimi cıkarmadım) ve ilk 2 3 gun normal calışıyordu. Sonraki gunlerde uygulama yuklemeye başladım. Sonradan sorun cıkarmaya başladı telefon. Sorunda arada ekran tuşları basmıyor, takılıp kalıyor, dokunmaik tuşlar tepki veriyor fakat işlemi uygulamıyor. Virustur diyerek sd kartı formatladım, fabrika ayarlarına aldım, fakat 3 5 saat normal calışıp sonra tekrar aynı sorunu veriyor.
Acıp kapatıyorum bi kac saat normal ve sonra tekrar ozellikle nedense akşam oldumu yapıyor

herneyse bu olaylar olmadan karşılaştığım sistemsel ilk cinslikse, yukardaki saatle tuş kilidi saatinin 2 3 saatlik bi zaman farkıyla tutmadığını gordum. Tuş kilidi saati normalken diğer tepedeki sağdaki saat geriden geliyodu. Actım kapattım ve o gun bugun saatlar senkron olsada tel dikiş tutmadı. Şimdi ne yapmamı onerirsiniz, sizlerin fikri nedir? Şimdiden yardımlarınız icin teşekkurler.
Bu arada bi kac virus programıda denedim fakat bişey bulamadılar yabancı uygulamaların yuklenmesinin acık olduğunu hatırlatmak haricinde