rahim filminden sonra hamile kalanlar yardımcı olurmusunuz
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- rahim filminden sonra hamile kalanlar yardımcı olurmusunuz
-
24-09-2022, 08:42:24arkadaşlar merhaba 26 yaşında 3 senelik evliyim cocuk sahibi olmak istiyoruz hic bir problem yok ne eşimde nede bende nerde iyi dktor duydumsa gittim yumurtalıklar sagda 5-6 tane solda 6-7 antral folikul kist yok myom yok iltihap yok adet duzensizliği yok hic birşey yok anlıycanız hic korunmadım eşimin sperm sayısı normozsperm cıktı en son artık rahim filmi istendi ozelde genel anetezi ile cekindim yanlış cıkan bişey olmasın diye daha dktor ultrasonla bakarken yuzde 95 hic birşeyniz cıkmıycak dedi olede oldu rahimde hic bir yapışkanlık yada başka bişey yok tupler acık gayet guzel dktorumun dediği takdiri ilahi diyor kağıtlarıma acıklanamayan infertilite yazmışlar boyle durumlarda ilac veremiyoruz hemen aşılamaya başlayalım dediler hastalanayım aşılama işlemleri başlıycaz bakalım sizler nasıl hamile kaldınız banada yardımcı olur neler neler denemedim soğan suları incir kurleri yakılar belime bardak cektirdim ayaklarımı saatlerce dikiyrum belimin altına yastıklar yok allah yok hamile kalamıyorum napıyım daha artık bilmiyorum yardımcı olun banada neler yaptınız hangi yolla hamile kaldınız belki birinizin vesile ile hamile kalırım şimdiden cevap yazan arkadaşlarımaa teşekkur ederim.