Kızlar biliyorsunuz gorumcem anneme laf soyledi demiştim kurtaj oldum gelmedi bile.. Aramızda cok iyiydi tek sıkıntı benim aramamammış ) ondan gelmemiş istemiyorum sanmış oysa hep goruşurduk kv ağlıyor hep kardeşler kusmesin diye eşim konuşuyo bu arada karışmadım bebeği oldu gelmedi ama karışmadım.. Kayın babam cok karışıyor barış, sen alttan al ara diyo siz olsanız en kotu gununuzde yanınıza gelmeyeni arar mısınız? İcim az yumuşasa bile cok karışıp hep karşıp savundukları icin istemiyorum ve soylenen sozler aklıma geliyor en kotusu bebeğim benden alınırken gelmemesi ki iyiydik kotu bile olsak abinin cocuğu ya.. Ben mi ince duşunuyorum? Ki tehlikem hep vardı sadece bir kez uğradı yanıma onda da bizde misafir var diye gelmeye bilir iyi gunde ama kotu gunde keşke destek olsaydı coook ihtiyacım vardı cunku cok korkmuştum ve ilk hamilelik haberini bile paylaşmıştım sizce ben mi fedakarlık yapmıyorum kb oyle diyor oysa ben eşim uzulmesin diye ayağına gidip sucum yokken ozur dileyen insanım eşim bile hep soyler ama doldum artık yanlışım var ise gosterin kızlar lutfen
Gercekten kafama takmıyorum kayın babamın hep karışması beni bitiyor kırmak istemiyorum ama cok uzatıyor herkes herkesle goruşmek zorunda değil.
Ustelik eşinin telefonundan beni silmiş gorumce sebep yokken yine