Merhaba kayınbaba ile kayınvalidem ayrı .. hatta kayınbaba ile eşim yıllardır konuşmuyor kusler ..
3 yıl once kaynimin duğununde hepberaber ailecek gelip bende bir hafta kaldılar cocuklarında var uc yaşında.. kaadin kazakistanli 3 cocuğu orda bırakıp gelmiş Turkiye'ye kayinbabayla arasinda 20 yaş var bu tanede bundan cocuk yaptı ..
Neyse daha yeni evlendiklerindede bizi tanımadığı halde gelip kocası olmadan tek başına bizde bir hafta yattı kadın 4 sene once bu da .. kadın deli deli hareketleri vardı yere yatıp yerde yuvarlanmalar bilmem ne birazda saf biri ..
Sonra işte kaynimin duğununde uc sene once kayınbaba ile geldiler bı hafta bende kaldılar yine .. kaynimin duğunu icin gelmişlerdi uc sene once duğun sonrası kavga ettiler baabasi ve cocukalr bizim evde .. kadın da dahil ben birşey yapmadığım halde suratimiza arabanın kapısını carpıp gittiler bı teşekkur bile etmediler .duğunde ağır grip olmuştum iğnelerle ayakta durdum dalga gectiler benimle birde mutfak yapıyorduk evin mutfağım yokken bı hafta ağırladık bulaşıkları banyoda yıkadım vs vs o halde bı tesekku etmeden gittiler .. kadın normalde surekli arar yazar rahatsız eder o gunden sonra yazmadı oh dedim kurtulduk .. deli deli hareketleri var cunku ..
Ama yuzsuz benim oğlum doğdu yine gelmek istedi ben eve kabul etmedim gitti kaynmda kaldi kirki cıkmamış bebeğim ile onunla ugrasamazdim neyse bebeği gormeye geldi akşam cayına sadece .. neyse daha beş ay once geldi başka şehirde yaşıyor birde yine gelmek istiyomus bizde kalmak istiyormuş ..
Esimle daha gecen misafir mevzusu yuzunden baya kavgalar ettik evim musait değil yatacak yer yok zaten kedi ve bebekde var .. baya sorunlar cıkarıp esimle tartıştık konu acmıştım neyse esime soz verdim cunku aramız baya bozuldu bundan sonra yatılı misafir gelirse sorun cikartmiycam diye .. ( yatılı misafir sevmememin sebebi zor gelmesi rahatım bozuluyor vs vs yoksa normal misafir sevmiyor değilim yemeğe yada caya vs sorun yok )
Şimdi bu kadını sevmediğimi nefret ettiğimi biliyor ama ağzını acmayacaksin diyor eşim daha otekiler yeni gitti birde bu kadın geelecekms .. cocukda kcuuk erkek cocuğu uc yaşında .. bıktım usandım ya surekli yine oğlumun başını beklemem gereekecek coocuk vuracakmi edecekmi ustelik kadından nefret ediyorumm .. aslında biliyor onu sevmediğimi her gorduğumde konuşmuyorum iyi de davranniyorum .. anlamadım manyakmidir nedir niye geliyo senin kocanla benim eşim yıllardır kus sen kimsin yani .. kaynimin duğunune gelen manyak kaynanam varken hemde .. birde kocasının kus olduğu kardeşinin evine gidip 40 gun tanımadığı insanların evinde kalmış ..
Şimdi ne yaoablrm esime de soz verdim ciddi tartışmalar yaşadık kadından nefret ediyorum gelmesini de istemiyorum .. cildiricamya..