Herkese merhaba ; 2 ay once adet sancısı yuzunden gittiğim doktorun cocuk duşunuyormusun demesi uzerine tabiki zaten bu ay doktora gelicektim demem uzerine doktor bana klomen yazdı sonrasında 11. gunu iğne vurulma tarihimde memelekete gitmek durumunda kaldım doktora adetimin 14. gunumde gittim bana haliyle gunumun gectiğini sadece progestan vereceğini soyledi ictim o ay sonuc alamadım
2 . ay gittim yine klomen + ovitrelle catlatma iğnesi + progestan ictim yine o ay yine sonuc alamadım
bu ay ise adetim başlayınca gittim klomen ictim 11. gunu doktora gittim bana kist oluştuğunu onemlimi diye sorduğumda cok değil doğum kontrol hapı cerazette icmem gerektiğini 28 gun kullanıp tekrar bakmamız gerekeceğini soyledi ben başladım icmeye artık bu ay boş cocuk muhabetine girişemiyoruz ama aklıma takılanlar var adet gunum şaşıcak kullanığım sure boyunca adet olmayacağım bu arada ben soğan kuru yapıp kistimi temizlesem olurmu , ben 7 senelik evliyim neredeyse 5 sene korunduk 2 senedirde uğraştık bir kac doktora gittik bir sorun olmadığını soylediler uzun yıllar korunduğumuz icin ( eşim korundu ) bu doktora gitmemde adet sancısından dolayı oldu tamamen doğaclama o yuzden değerli yorumlarınıza cok ihtiyacım var ...