Oncelikle merhabalar. Bir sorum var ancak cevap verecek gonullu cıkarsa eğer yargılamadan yanıtlarsanız cok mutlu olurum. Sonucta tatmin olabilmek, bu fizyolojik bir ihtiyac.

27 yaşındayım ve bakireyim. Şu an bir erkek arkadaşım var, hayatımdaki ilk sevgilim ve bu anlamda bir yakınlaşmamız hic olmadı. Yaşım buyuk de olsa bircok acıdan cok modern bir kafa yapım da olsa cinsel yakınlaşmaların evlilik sonrasına atılması taraftarıyım ve bu benim kendi duşuncem elbette. Sabah, cok ozur dileyerek soyluyorum bir meyveyi kullanıp tatmin olmaya calıştıktan sonra bezde cok kucuk bir kırmızılık gordum. Hemşireyim ve universitede cinsel sağlık dersi aldım, bu yuzden sacmalama bu şekilde zara zarar gelmesi mumkun değil, cahil cahil duşunup durma diye kendi kendimi ikna etmeye calışıyorum ama işte soz konusu insanın kendisi olunca evham yapıyor biraz. Haklı olarak birisi cıkıp "Bize ne soruyorsun, doktora gitsene." yazacaktır haklı olarak, bana da sorulsa boyle bir şey ben de bunu soylerdim ama ben daha once jinekoloji polikliniğinde de calışmıştım ve boyle bir muayeneyi psikolojimin kaldırabileceğini duşunmuyorum. Bu yuzden en azından biraz olsun rahatlamak adına fikir almak istedim.