Merhaba arkadaşlar diger konularimla bahsettigimden biliyorsunuz. Eşim bencil kısıtlayıcı saygısız dilinin kemiği olmayan işkolik ilgisiz asabi biri her saniye psikolojik şiddet uyguluyor. uzun ama artık psikolojik bozuldu kimseyede anlatamiyorum yoksa kafayi yiyecegim

Eşimin hali vakti yerinde fabrikasi var ama babasi ve 2kardeşiyle ortak işi eşim yonetsede kursada herşey ortak. Herkesin kendine ait evi var kvdem eltim sıfır dairelerde oturuyorlar ben kacarak evlendim o yuzden ev alamadık hemen,6-7ay kvdemin apartmaninda kirada durdum. Şuan ki Evimizi eşim cok begendi secerken eşim goturdu beni ben ev guzel ama ici tadilat gerek 10yıllık bir ev ve kiracı cok berbat kullanmış kapılarda kırıklıklar ciziklikler var evi su basmış laminantler kabarık vs.. o zamsnlar dolar yukselmisti ekonomik kriz vardi evin fiyati ucuza denk gelince eşim almış. Dublex buyuk bir ev ama eski ve yıpranmış. Hic bir tadilat da yapmadan soktular o eve beni hic istek talep hakkim yok zaten benim.
Yeni aldik evi belki biraz zaman gecsin yavaş yavaş yapilir diye sustum ses cikarmadim artik 2bucuk yıl oldu. Hala bir şey yaptirdiklari yok bi tek mutfak tezgahim degisti o da akıttığı icin 3-4defa yapiştirttilar direndiler en sonunda zorunda kaldilar laminant bile yerinden cıkip sokuldu eve gelen tum tadilatcilar degismesi gerek dese de inat edip yaptirmiyolar iş goruyo idare ediyo sonucta nolcak goruntunun bi onemi yok kafasindalar. Evlenirkende eşim ne istiyorsan yapicam dedi. Ev eşyalarimin hepsini tabak nevresim bardak... kvdem almış tam 7-8yıl once pazardan cunku onlarda herşeyi erkek tarafı karşılıyormuş kvdemde geline begendirmek yerine kendi kafasina gore almış. Eski begenmedigim demode şeyler ne kadar begenmedim desemde zorla kakaladilar havluya yuzumuzu silemiyoruz zımpara gibi aksesuar gibi hic birsey zaten alamamistim. 3yillik evliyim sonucta tum cevremin arkadaslarimin evi cok guzel eşyalari insan ozeniyor bende paralarimi biriktirip kahve fincanı bardak filan aliyorum kendime yavaş yavaş kendi zevkime gore almaya calışiyorum eşim 300tl haftalık veriyor bununla manav market ihtiyacini ve cocugun mama bezini ve apartman aidatini veriyorum o kadar az paraya duşunun bide kendime kart cikarttim para biriktirdim 1-1bucuk bin tl filan oldu bu biriktirdiklerimle evimin ihtiyaclarini aliyorum misafir odam bomboş sadece mobilya var halı var aksesuar bi cicek filan yok yemek masasinin ustune runner ve şamdan aldım cok begenerek internetten eşim bugun gordu demedi laf hakaret kalmadi kıracaktı boyle şeylere para mi verilir bunlar boş masraf ben bu yuzden para yuzu gormeni istemiyorum. Bi daha eve birşey almıcaksın dedi sadece bi şamdan aldım buyutulcek nesi vardi ki o da kendi hatcligindan arttirdigim 150tllik birşey begenmesemde onun annesinin verdiklerini kullaniyorum sesimi cikartmiyorum sadece arada kırilirsa bardak fincan aliyorum. Herşeyime laf soyluyor karışiyor havalar ısındiginda canimiz sıkiliyor diye cocukla yuruyuşe cikiyordum aşagi mahallelere falan gidoyordum cunku mahallede ne var ne yok bilmiyorum ev şehir dısinda aşagi mahallede terzi ve kirtasiye oldugunu ogrendim gecende bahsettim mahallede bunlar varmiş diye hala onun kavgaaini yapiyor bana gezmene karışmiyoruz diye b*kunu cikartma ne işin var aşagi yukarki mahallede diye bagirdi cagirdi

Benimle sohbet muhabbet etmiyo bende sıkintidan ya kitap ya da telefon aliyorum elime elimde telefon gordumu kiziyo sosyal medyada paylasim yaptimmi kızıyor herşeye kıziyor surat asıyor cok yoruldum. Evde tamir edilcek şeyler olsun soyledimmi kıziyor yapmiyorda boyle yaşayip gidiyoruz utaniyorum artik evime misafir geldiginde surekli azar kısıtlama ofke kin tersleme bıktım bir kere guler yuz guzel soz yok