Merhaba arkadaşlar ve beklenen karar verildi aşılama

) 5 yıldır devam eden evliliğim ilk 2 senesi cocuk istemeden aralıksız yasmin kullandım sonra rahim duvarım incelmiş doktorum ara vermelisin dememişti ki neyse. sonraki sene kendiliğinden olsun siye bekledik, ertesi sene catlatma iğnesini ve sonunda kacınılmaz olum gibi rahim filmi (cok şukur temiz). Rahim filmi bu kadar ağrı yaptıysa normal doğum nasıl olur diye gozum korktu

Bu arada bende pko var hastalık mı genetik mi gereksiz birşey işte. En son adetimi 30 kasımda oldum evet doğru duydunuz 1,5 -2 ayda bir duzenli olurdum 2 ay bekledim 30 ocak yani şubatın ilk haftası kan testi yaptım malesef sonuc negatifti bekleyeyim dedim 1 hafta daha bekledim sonra kanda cıkmasa bile ultrasonda belli olanları okudum ve doktora gittim doktor alalacele baktı gecti daha kendimi bile tam olarak ifade edemeden

neyse kantesti yapıldı ve sonuc negatif ve ben yine bekleyeyim kendiliğinden olsun dedim sonra baktım olacak gibi değil zaman geciyor mecbur adet sokturucu kullandım (şubatın son haftası) ve ilacım pzt bitti şuanda kırmızıları beklemedeyim gelsinde doktora gideyim ve aşılama maceram başlasın. Bu iki haftaya kadar zaten adet olmuş ve bitmiş olur, bari bu sure zarfında azıcık zayıflayayım dedim nede olsa bu aydan umitliyiz tekrar alacağız kiloları Allah nasip ederse

) hemde tatalı tatlı aşererek

)Bu arada dun aslan pencesi kurune başladım sabah akşam iciyorum hormonları duzenliyormuş haliyle bebek sahibi olma yolunda adım attırıyor.