doktor murat berksoy ve mucizem
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Aile, Evlilik, Evlilik Hazırlığı
- Tüp Bebek
- doktor murat berksoy ve mucizem
-
24-09-2022, 08:38:22tup bebeğe başlamak ve tedavi sureci nasıl zordur bilirim hepinize umut olmak icin yazıyorum cunku insanın oyle kafası karışırki hangi merkez hangi doktor ben ilk denememi ankarada ozel bir yerde yaptırdım hic tahlil yaptırma gereği gormeden sende problem yok olur merak etme ama sonuc negatif neden diye sormak icin merkezi aradım doktorla goruşemedim bile kendi kendime hangi tahlillerin yapılması gerektiğini araştırdım genetik ve kan pıhtılaşması tahlillerini yaptırdım evet kanpıhtılaşmam vardı bunadan dolayı olmayabilirdi sonra internetten doktor aramaya başladım ve halit fırat erdeme gittim bize tedavi olmadan tekrar denemeyelim dedi ve bizi murat berksoya yonlendirdi iyik murat beyle başladık tedaviye 8 ay tedavi oldum beslenmeme kiloma herşeyime dikkat ettim o ne derse yaptım cunku cok guvendim zaten tanısanız harika bir insan bu arda sorunum ckolata kisti yumurtlama problemi cd 56 kan pıhtılaşması yani anlayacağınız problem cok ama 2 denemede pozitifi gorduk fakat 4,5 aylıkken bebeğimiz suyu azaldı kendi doktorum neden suyun azldığını bilemedi ama murat bey telefonda hemen idrar tahlili yaptır dedi bilmişti idrar yolları enfeksiyonu vardı ve keseyi deldi ve ben bebeğimi kaybettim o zor gunlerde de hep aradı allah razı olsun murat bey ve ben tam 2 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım doktor korunun demişti ama ben nasıl sa olmaz diye dinlememiştik şu an da bebeğim yanımda 2,5 alık tup bebek deneyen herkese rabbim yardım etsin hepinizi anlıyorum inşşallah isteyen herkes anne olsun