merhaba kızlar...bu aralar oyle bunaldım oyle bunaldım ki...saglımız sıhhatimiz cok şukur yerınde...ama boyle kendimde dahil neden gozunun ustunde kaşın var diye catıyorum herkese boyle bir insan değildim,evlenmeden once kurumsal da calısıyordum zaten cocukluğumda calısarak gecti işi bırakma kararı aldım evlilikten once dinleneyim kendime geleyim diye evlendim,adet duzensiz liği icin doktora gittiğimde sende piko var cocuk ihtimali zor demişti tabi biz bunu duyunca calısmalara basladık hamd olsun Allah aratmadı evlilik yılımız dolmadan bebeğimiz oldu...ama boyle bir anda kendimi bir yoğunluğun buyuk sorumlulukların icinde bulunca mental olarak patlak verdim sanırım bu ay ...eşim cevrem ev cocuk yani bunların icinde boguluyorum sanki bebekten dolayı uyku hak getire zaten ,sanırım butun problem burda başlıyor uykusuzluk,eşim diyor sen yat ben bakayım ortalık yıkılıyor sanki etini koparıyoruz cocuğun oyle boyle aglamıyor ben almayınca kucagıma bilemiyorum bu gunler gecer mi ama omrumden 20 yıl gecti sanki boyle soyleyince de isyan edermiş gibi oluyor ama oyle bişey de değil insan yavrusundan isyan edebilir mi bu başka bişey...Allah yardımcı olsun ben ve benim gibilere