Kızlar merhaba sizinle paylaşmak istedim başka kimsem yok eşim ile ilgili bugun pazar saat ikiye kadar uyuyor bıraksam akşama kadar uyuyacak komşularımin eşlerine bakıyorum balkonda sohbet edenmi dersin eşini cocuğunu alıp cıkan mı dersin şimdi diceksiniz başkalarının hayatları herkes bir değil evet doğru ama Bir yerde insan bunaliyo iki gundur rahatsızım usuttum biraz neyin var biseye ihtiyacın var mı diye gelip sormadı annesi hasta olunca bizde gelip kalmıştı iki gun gece belki beş defa kalkıp annesine baktı annesidir tabiki bakicak sorun o değil ben nerede hata yapıyorum herşey ile ilgilenmekten yoruldum hic mutlu değilim şeyinin derdine duşmuş adet donemimden hemen sonra rahatsızlandim beni bunun icin sucluyor gibi asik surat ile geziyor evde nasıl oldun dahi demedi o hasta olunca nane limon corba vs herşey yaparım napsam kizlar nasıl anlatsam nasıl icimi doksem konuya nasıl girdim nasıl anlattım bilmiyorum yontemi olan var mı yada benim gibi aynı şeyleri yaşayan her zaman boyle cok ruhsuz bir adam bayramda acillik oldum kendisi evde uyudu hastaneden geldiğim de sonuc ne diye bile sormadı cocuklar kapıda kalmış ben acildeyim eve geldim cocuklar ustu başı berbat kapıda kalmışlar kendi icerde uyuyor du napicam bir akıl verin cinsellik olunca işin ucunda melek iki gun yanına yatmasam evde surat asık bir şekilde gezer