Bu Adam icin actigim 3. Konu ancak busefer derdim baska. Siz bana soylenmeden sunu soylemek istiyorum: bu adamdan bir cacik olmaz bunu anlamis durumdayim.
Guzel guzel tanisirken aniden ilgisini yitirdi soguk davranmaya basladi hatta ekti beni. Sonra ders olsun diye bende onu ektim arayip sormadim. Sonra yine ilgi gosterdi. Tamam dedim herhalde dersini aldi bu uzatmiyayim.

Yine bulustuk. Guzel guzel ayrildik. Ondan sonra adam bidaha aramadi. Ben birdefa yazdim cevap gelmedi. Ondan sonra sunu gozlemledim: adim gibi eminim karsilasmamak icin kaciyor kose bucak. Ayni yerde calisiyoruz normal sartlarda defalarca karsilasmamiz gerekiyordu. Arabasini bile ben gormiyecegim sekilde park ediyor. Nereye Kadar kacmayi dusunuyor, eninde sonunda karsilasacagiz mecbur

Bu durum cok sinirimi bozuyor. Neden benden kacmasi gerektigini dusunuyor, pesinden kosacagimimi saniyor anlamadim. Elbette oyle birsey yapmiyacagim. Zaten bana deseydi isinamadim yada hazir degilim ok der gecerdim ama bu nebicim uslubdur arkadas. cok rencide oldum. Kadinlik gururum kirildi. Dua ediyorum yazsin, pesimden kossun diye. Tekrar yuz verecegimden degim. Sirf Kadinlik gururum kurtulsun diye.

Gercekten tek dert ettigim ayaklar altina alinan gururum. Icimi dokmem ve birileriyle birlikte bu adama saydirmam lazimdi kizlar