Kızlar sorun kalmadı herkese teşekkur ederim sonradan gorenler icin soyluyorum.

Herkese selam oncelikle 8+5 hamileyim kayınvalidem daha oncesinde kalp ameliyatı, anjiyo oldu kısacası rahatsız bugun de bacağı tutmuyormuş haftalardır zaten soyluyordu ağrıyor diye eşim ve kaynım hastaneye goturduler. Ben kv anjiyo olduğunda hastane de kaldım hastane cıkışı evime aldım 2 kez bu arada daha yeni 1 senelik evliyim. Şimdi kv normalde gorumcemin cocuklarına bakıyor 3 tane cocukları var 1-3-5 yaşlarında daha kucukler yani. Ben değil ama eşim defalarca bakma artık yeter sen hastasın yazlığa taşının (yazlık bizim) bende eşime soyledim gitsinler orda yaşasınlar falan diye konuyu anlayın diye detay veriyorum. Benim annem 1,5 sene once vefat etti bu arada. Ben kendi anneme nasıl yapılmasını istiyorsam kv hep oyle davrandım herşeyde koştum. Gorumcemle kapı komşusuyuz. Şimdi gelelim asıl soruma ben eşime dedim ki annen kotuyse bize getir bizde kalsın kendini iyi hissedene kadar ama ablan 3 cocuğu bize bırakmasın caresine baksın 3 cocukla saatlerce uğraşamam ben dedim eşim de bakarız dedi. Gorumcem sağlık calışanı daha yeni tatilden cıktı izin alabileceğini zannetmiyorum eşi de pandemiden dolayı yeni işe başladı o da izin alamaz şimdi bu durumda kv bende kalırsa ben 3 cocuğu kesinlikle istemiyorum zaten surekli uyku halindeyim eşimin beni anlayacağını biliyorum o da istemez zaten ama gorumcem eşime değil yuksek ihtimal bana soyler veya cat kapı getirir diye cekiniyorum boyle bir durum olursa kalp kırmadan istemediğimi nasıl soylerim bi akıl verin bana.