Oncelikle linc tayfa gelmeden soyliyim Allah isteyen herkese hayırlı zamanda evlat versin inşallah. Konu evlat sahibi olamamaktan tamamen bağımsız.
Artık psikolojimin iyice bozuk olduğunu duşunuyorum. Planlı hamilelik sonucu 2 kızım var. Kucuk 2 aylık araları 2,5 yaş. Yapı gereği cok anac bi insan hic olmadım. Rahatıma da aşırı duşkundum. İlk bebeğimden cok cektim ozellikle uyku konusunda. Hayalim hep tek cocuğumun olması herşeyiyle ilgilenebilmek bolunmemekte.Ama eşim 2. Cocuk illa olmalı arayı acmadan rahata alışmadan diye diye beynime işledi. Ayrıca bana her gun gelecek bir yardımcı tutacağına soz verdi. Biraz da ona guvenerek 2. Cocuğu yaptım ama hamileliğim boyunca cok pişman oldum İkisine birden yetememe ve ilk kızımın henuz bebek olması vs stresli bi hamilelik gecirdim. Eşim soz verdiği gibi bana yardımcı ayarladı. Aslında bi Kadınla tum gun beraber olmak beni cok zorladı ama mecburdum. Kadın hasta olup işten ayrılmak istediğini soyledi. Yeni birini aradık arıyoruz ama malesef kucuk bi yerde yasıyorum ve su an sezon dolayısıyla gunluk işlerden cok para kazanıyor kadınlar. Yardımcı bulamadık henuz. Buyuk kızım 1.5-2 ay sonra kreşe başlayacak bu 2. Bebekten bağımsız bir konu yani tek cocuk da olsaydı kreşe gondermek istiyordum.Eşim de sabret kreşe gittikten sonra biraz rahatlarsın diyor. Eşim yoğun calışıyor yorgun oluyor ama işten gelince cocuklarla ilgileniyor ama bana yetmiyor.
Su an o kadar zorlanıyorum ki Allah ’a isyan etmeye başladım her gun neden yaptım nasıl yaptım bile bile hayatımı mahvettim bu duşuncelerden kurtulamıyorum iki cocuğum da uykusuz malesef dinlenmeyi gectim ilk kızımın yemeğini zor yapıyorum. Anneler ablam vs var yardım da ediyorlar ama kimseye yuk olmak istemiyorum. Onlar da yoruluyorlar benim yuzumden. Evdeki hesap carşıya uymadı eve her gun gelen yardımcım olsa kimseye minnet etmek zorunda kalmayacaktım. Su an devamlı cocuk taşımak zorundayım ya da biri eve gelmek zorunda ya da cocuklardan birini goturmek zorunda ikisi ile bir idare edemiyorum. Ve bu durumu kabullenemeyip devamlı modum duşuk dolaşıyorum aklımdan gecenler Allah ’ın gucune gidecek beni cezalandıracak diye devamlı diken ustundeyim.napıcam bilmiyorum yine soyluyorum lutfen şukret biz on kere tup bebek denedik olmadı vs diyecekler yazmasın.