Herkese iyi geceler.
Akşamdan beri evde nefes alamıyorum sanki,balkonda oturdum iceri gectim iş yaptım,şimdi de goğsume bir ağırlık oturdu sanki kalbime doğru bir ağrı saplandı,icim cok daralıyor bu ruzgarda pencereyi actım oyle oturuyorum.
Neden mi?
Normalde şehir dışında oturan tatillerde apartmandaki dairesine gelen ev sahibinin hanımı beş dakika sana uğrayacağım dedi,heralde onemli birşey diyecek diye duşundum.
Havadan sudan da konuşunca sana birşey demem lazım dedi,tabi tahmin ettim ama..
Eşi gecenlerde bahcede bir adamla olcu alırken gormuştu komşum aklıma o geldi.
Neyse ev sahibinin hanımı:
Eşim bahceye birşeyler yaptiracakmis bu daireyi biz kullanmak istiyoruz dedi,şimdi değil ama evden cıkarsınız dedi.esimin askerde olduğunu ama ona boşanma davası actığımi bilmiyordu,birden bu durum ortaya atılınca
Tamam cıkarız,zaten biz boşanacağiz deyip mecburen yaşadıklarımı anlattım.
Ne benim ne eşimin ailesine boşanmayı anlatmadım,herşey olup bittikten sonra soyleme kararı aldık.
Ben kendi aileme bilerek soylemedim,eşim bana şiddet uyguladığında onun eşyalarını valizle kapıya koydum diye bana kızmıştı annem kendi evine almıştı esimi.simdi beni aldattığını duysa eminim affet cocuklar kucuk bozma yuvanı falan der.hele buradaki akrabalar bizim aileye duşman onlar bilsin hic istemem.
Yani sorun şu ki ben 3 ay sonra eski eşim (diyim hadi daha dava suruyor hatta duruşma bile olmadı kimbilir ne zaman bosanilacak)
Gelince esyalarini toplar gider ben de ne yapacağına karar verene kadar suanki evimde yaşarım diyordum.cunku kiralar zaten cok pahalı,benim evim hem yepyeni hem cocuklarım icin uygun.oysa şimdi annemlere yakın taşından yani o mahalleye kiralar cok yuksek ve evler berbat.sans ve nasip işi karşıma hem uygun fiyatlı hem ortahalli bir ev cıkması.
Eşim ailesinin yanına calışmaya gidecek diye onden yol yapmıştım annemlere,ben hemen evi taşımam o işini oturtmazsa vs diye,o şekilde bosanma olayı bitene kadar idare edecektik.
Herhangi bir şehirde iki cocukla rastegele yasamaya zaten gidemem bu kadar kısa surede.
Bir ihtimal daha var evet bu bazılarına sacma gelebilir ama aklıma geliyor işte yazayım.
Kayinpederim şuan covidden hastanede,kb de onunla boşanması ama başka şehirde cocuklarıyla yaşıyordu onlar evlendi o calışıyor ve orda.simdi ko rahatsizlaninca duzelsin yanıma gelsin memleketteki yerleri şattirip burdan yer alacağız dedi.ordan eski eşime de yer duşecektir,direk ev alamasalar bile ev yaptırırlar.keske ev alabilirler valla gidip cocuklarımla o eve konmayi duşunuyorum.
Bu arada sadece kv soyledim oğlunun yediği haltlari, cunku oğlu ne yapsa ne kotuleri var der.hala oyle diyor hala.affet kızım daha kotuleri var diyor.
Bu mumkun değil zaten.
Ama eski eşime ev duşerse gidip cocuklarımla o evde yaşarım,oğlu da gitsin annesiyle yaşasın.
Cocuklar biraz buyuyunce belki uzerime yapılırsa ev satar başka yerden bile alırım ama butun bu soylediklerim ihtimaller ihtimaller.
3 ay sonra napicam hicc bilmiyorum.
Tekrar taşınmak benim icin cor erken,ben boşanma olsun herşey rayına otursun bebeğim sutten kesilsin oyle bir duzen kurarım diyordum.
Acele taşınma durumu beni mahvetti kendime gelemiyorum