Kendime gelmekte sorun yasiyorum bu surecte sizin yazilarinizi okudum yazilara gelen cevaplarida.Adapte olmam benim icin cok zor oluyor. Ben rahat bi ailede yetismedim yani bizde aksam disari cikilmaz. Cikilsa bile arada kizlarla toplancagimiz zaman arada hatta kirk yilin basi babam alir ama biraz gec gel hemen anneme soylenir. Yuzu asik olur yuz yapar ve gecirdigim zaman resmen kursagimda kalir. Aksamlarida kirk yilin basinda cikarim bu arada. Bu durumda olmak bana cok koyuyor. Babam otoriterdir. Ona oyle laf yetistiremezsin ara ara laf soylesemde. Bosancagim zaman kapi kapali degildi. İhtiyacim olsa cok sukur karsilar harcliksiz birakmaz ihtiyacim olur diye bir karti bendedir tabi oyle cok harcamamak kaydiyla.

Bazen burdaki yazilari okuyorum bazen yazilara gelen cevaplari bosanmis arkadaslara.

ayri eve cikin hayatinizin tadini cikartin tatile gidin yeni yerler kesfedin gezin tozun tarzi yorumlar. Mesela benim boyle bir imkanim aile acisindan yok. Ben ayri eve cikiyorum desem ayni sehirdee kaos olur.

Bosanma psikolojiside var tabi ki bende.Ben esimle oyle cok gezip tozamadim yasamak istediklerim kursagimda kaldi. Bu arada is bulamayan kisilerin yazisini cok gordum bende caresizim

Sabir gosterip okuyanlar sagolsun.