Selamlar hanımlar bir keresinde terapi almıştım o zamanlar Terapist kafa kazıma ve tırnak yeme huyum olduğu icin sende değersizlik hissi var demişti.
O zamanlar bunu hissetmezdim cunku hep bastırıyordum bu duygumu kendime bile acmıyordum. Taki son zamanlarda daha bi anladım.
22 yaşındayım korona oncesi belge almak icin gittiğim bir kurs vardı spor salonuna duzenli gidiyordum arkadaşlarımla kafede buluşup surekli yeni insanlar tanıyor arkadaşlıklar kuruyordum.
Ama korona sonrası herşey cok değişti.
Eve kapandık. Universite sınavına hazırlanayım hadi dedim korona olduk ayşarca atlatamadık derken cok kotu gecti sınav.
Henuz bir universiteye giremedim. Hastalıkşarım panik ataklarım yuzunden Dışarı cıkmadığım icin bir tane bile arkadaşım kalmadı hepsi ya nişanına gitmedim diye gidip gelmiyorum diye bitirdi arkadaşlığını. Bir tane bile gercek dostum yokmuş.
Haliyle surekli evde kilo aldım
Birde kotu ilişki tecrubelerim oldu bu surecte kendimi cok yıpratmadan bitirdim ama beni etkilemediği anlamına gelmedi tabi.
5 aydır depresyon panik atak yaşıyorum terapi piskolog psikiyatriye hepsine gittim.
Kendimi o kadar değersiz o kadar duşuk o kadar kotu hissediyorum ki..