Bulent Bey merhabalar,

Oncelikle sorularımıza yanıt verip zaman ayırdığınız icin ne kadar teşekkur etsem az kalır.

benim sorum yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu icin ilk denememizi gecen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuclandı. ama cok şukur ki 6 tane 5. gun embriyom 3 tup halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. adetin ikinci gununden beri

corasprin 1x1 saat 22:00 da alıyorum
estrofem 2x1 sabah uyandığımda akşam yattığımda
prednol 1x1 saat 22:00
folbiol 1x1 sabah kalktığımda
climara bant kullanıyorum.

30 mart pazartesi kontrolum var o gunden 3 nisan transfere kadar da gunde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

akşam saatlerinde inanılmaz bir ateş basması oluyor. normalde cok uşuyen biriyimdir. ama sanki Temmuz ayında Akdeniz sıcağında gibiyim. inanılmaz terliyorum ve bu sıcak basması beni uyutmuyor. sabahı sabah ediyorum. bunun yanı sıra da yine aynı saatlerde cok sık idrara cıkıyorum. sizce bu normal mi?

bir de doktorum hic bir tahlil yapmadan sadece karından ultrason ile muayene ederek verdi ilaclarımı. ben biraz prednol konusunda tedirginim.

son olarak eğer bu denemede başarılı olmazsa merkez değiştirmeyi duşunuyorum. bu durumda tedaviye yeni merkezde sıfırdan başlamamı mı yoksa mevcut olan 4 embriyomu taşımamı mı onerirsiniz? şimdiden ilginize teşekkur eder,, iyi calışmalar dilerim.