slm kızlar.benim 7 yaşında bir kızım var.ondan once bir duşuğum oldu.kızım 2 yaşındayken de hamile olduğumu oğrendim.aldırdım.17 yaşındayken pco teşhisi konmuştu.ben de evlenince korunmadım.30 yaşındayım kızım kardeş istiyor.diena 35 i 12 sene kullandım.tam 8-9 aydır kullanmıyorum.ama hamile kalamadım.en son gittiğim kadın doğumcu infertilite bolumune gonderdi.gittim.4 aydır bi sonuc bekliyorum.rahim filmi istediler.temiz cıktı.tupler acık.18 mart 2015 adetimin 3.gunu tahlil yaptırdım.
FSH:5,10
LH:8,88
PROLAKTİN:23,52
cıktı.kadın doğum doktoru normal dedi.21.gunu bekliyorum progesteron icin.tup bebek merkezinden arandım.yarın uzun zaman sonra doktorumla tanışacağım.izmir bornova ege universitesi ege hanım doktorum
muayene edecekmiş.amh diye bi hormon istendi bu da yeniymiş.daha yaptırmadım.ama şimdiye kadar tup bebek merkezinden istenen butun sonucları goturdum ve hepsi temiz.bakalım doktor yarın ne diyecek.hayırlısı artık.bu arada soğan kuru,incir ve havuc kuru,testeredişli aslan pencesi, hayıt otu,civan percemi gibi otları da ictim ve iciyorum.daha ne yapmam gerekir bilmiyorum ama.sizce bu fsh lh değerlerim nasıl?neden olmuyor ki acaba...