kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu icin ilk denememizi gecen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuclandı. ama cok şukur ki 6 tane 5. gun embriyom 3 tup halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. adetin ikinci gununden beri corasprin gunde 1 tane estrofem gunde 2 tane prednol gunde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolum var o gunden 3 nisan transfere kadar da gunde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

size bir kac sorum olacak. oncelikle şuanda kullandığım ilaclar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi uşuyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse. ateş basmasından resmen uyuyamıyorum. geceleri daha yoğun oluyor. ter icindeyim resmen. bir de cok sık idrara cıkıyorum yine geceleri. estrofem i sabah ve gece yatmadan, 22:00 da corasprin ve prednolu sabah kalktığımda ise folikasidimi alıyorum. bu ateş basması normal mi?